Integrator Excellence® Accelerator

Over ons

Onze missie

Bij Share Business Management hebben wij de missie om het voor MKB- en KMO-ondernemers  in Nederland en België mogelijk te maken meer uit hun bedrijf én uit hun leven te halen met een Integrator als rechterarm in het bedrijf. 

Dit doen wij door:

  • Het coachen en begeleiden van integrators

  • Het coachen en begeleiden COO's (1 van de rollen van een COO is die van integrator)

  • Integrator Recruitment

  • Begeleiding van DGA's/CEO's/visionairs met een 7-figure business en een klein leiderschapsteam


Onze focus ligt op het verzorgen van excellent General Management voor MKB en KMO.

Wij zijn de enige opleider in Nederland met een opleiding die je leert hoe je jouw freelance Integrator business op kunt zetten en als rechterarm van MKB- en KMO-ondernemers kunt werken.Onze Visie

Wij zien het niet alleen voor ons dat elke MKB- en KMO-ondernemer een Integrator als rechterarm heeft. Maar dat ook meisjes en vrouwen de mogelijkheid krijgen al in een vroeg stadium over leiderschap te leren. Dit zodat ze zichzelf kunnen leiden en makkelijker naar leiderschapsposities kunnen groeien. 

Onze kernwaarden

Wij doen wat wij zeggen.

Soms meer, nooit minder.


Wij zijn betrokken.

Wij nemen de tijd om onze klanten door en door te kennen, te helpen bij waar ze tegenaan lopen,
te empoweren en er écht voor ze te zijn.


Wij zijn integer.

Wij zijn verantwoordelijk voor ons eigen handelen, zijn aanspreekbaar op ons gedrag en spreken anderen hierop aan.

Wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen.


Wij zijn deskundig.

Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel en wij blijven kennis over onze expertise constant bijspijkeren. 


Wij staan voor Excellence.

Excellence in de manier waarop wij ons werk uitvoeren: Van de manier waarop we op komen dagen als leider of teamlid binnen dit bedrijf, hoe we met elkaar omgaan in het team, de manier waarop de opleiding wordt gegeven, hoe potentiële klanten te woord worden gestaan tot de manier waarop onze klanten worden geholpen.

Over de eigenaar

                                                     null


"Hi, ik ben Angelique Piternella en directeur van Share Business Management.

Ik verzorg coaching en trainingen op het gebied van de rol van de Integrator als rechterarm van een MKB-ondernemer en alles over General Management, Strategisch Management, werken in leiderschapsteams & persoonlijk leiderschap. De overige trainingen worden door co-trainers gegeven. Daarnaast verzorg ik de werving & selectie van freelance Integrators die zowel op afstand als op locatie werken.  


Tijdens mijn bachelor opleiding Management (2011) ben ik me gaan verdiepen in Het Nieuwe Werken, Lean Management, Verandermanagement en Werving & selectie. Nog steeds volg ik alle trends op die gebieden.


Ik ben in 2013 gestart als ondernemer. Ik heb kennis en ervaring opgedaan als projectleider, remote fractional Integrator, Virtual General Manager,  verandermanager, Business strateeg, EOS Implementer®, trainer en coach voor Integrators en visionairs met leiderschapsteam. 


Mijn mentoren en coaches:
Eelco de Boer:
Toen ik zelf nog in de rol van Integrator zat liet hij me tijdens een mastermind in Miami inzien dat een integrator de backbone van een business is en dat ik anderen moest gaan leren hoe ook zij deze rol kunnen vervullen. 

Van hem leerde ik tijdens zijn mentorship traject, naast alles over marketing, strategie en ondernemen, hoe ik een leven vol leven kon creëren door mijn bedrijf om mijn ideale leven heen te bouwen en niet andersom. Een voor mij belangrijke en waardevolle les die ik heel graag doorgeef aan anderen. 


Miami Mastermind


Daniel Priestley:

"You are on a mountain of value" en Daniel Priestley liet me precies zien waarom. Hij is CEO & co-founder van een aantal multi million dollar businesses, schreef een aantal bestsellers en is internationaal spreker.

Tijdens de coaching & mentoring van Daniel werd het merk Integrator Excellence® en alles daarom heen gerealiseerd.Joseph McClendon III:
Hij is 1 van de beste neuropsychologen en Ultra High Performance coaches voor bekende personen in de hele wereld. Hij staat altijd op het podium van Tony Robbins.
Van hem leerde ik alles over Ultra High Performance coaching en Neuroencoding. Hoe je denkt heeft alles te maken met de resultaten die je behaalt.
Ik ben door Joseph opgeleid tot licensed Neuroencoding Specialist & Ultra High Performance Coach en help ondernemers graag sneller en betere resultaten te halen door zijn methode toe te passen in training, coaching & bij het vinden van een Integrator voor een visionair".

Angelique Piternella - Joseph McClendon III
Rocket Fuel University & EOS worldwide:

Ik zat in de mastermind die destijds nog exclusief begeleid werd door Mark Winters, mede-schrijver van het boek Rocket Fuel dat gaat over de samenwerking tussen een visionair en een integrator. Hij liet mij inzien hoe het fenomeen integrator ook in Nederland en België op de kaart kan komen. 

Als former EOS implementer® heb ik geleerd hoe ik leiderschapsteams kon helpen bij het implementeren van het Entrepreneurial Operating System®


Ik zit in een internationale community met succesvolle ondernemers/visionairs en Integrators. Zo krijg ik alles mee van zowel de Integrators als succesvolle visionairs en kan ik heel goed overzien wat nodig is voor beide partijen.