puzzelstukjes foto Pixabay

Integrator Excellence® Recruitment

Wij zijn gespecialiseerd in Integrator Recruitment
voor MKB- en KMO-bedrijven met 10 tot 75 medewerkers.

De rechterarm in jouw bedrijf is het puzzelstukje dat nu ontbreekt. 

Jij als DGA van een MKB- of KMO-onderneming bent de visionair in jouw bedrijf. Jij weet precies waar jij in de toekomst naar toe wil met jouw bedrijf. Van jouw visie ook werkelijkheid te maken vraagt nogal wat. 


Jij zoekt daarvoor een rechterarm die managementtaken op strategisch en tactisch level van jou over kan nemen zodat jij dit zelf niet meer hoeft te managen.


Jij zoekt een rechterarm die ervoor zorgt dat alles zodanig wordt uitgevoerd door het team dat jouw visie ook werkelijkheid wordt. Jij zoekt de lijm tussen jou en de rest van jouw (leiderschaps)team. Geen rechterhand maar een complete rechterarm!


null

“Ik heb sinds 3 maanden een Integrator via Angelique. OMG, game changer voor mij en voor mijn business. De term Integrator is nog wat onbekend, noem het een co-pilot, noem het een compagnon zonder aandelen, het is een COO en een strategisch partner ineen. Ik als 100% visionair weet eigenlijk niet meer hoe ik het al die jaren zonder heb gedaan. 😱

het mooiste vind ik nog dat mijn mantra 'er is zoveel meer mogelijk' nu weer met factor 100x groter is gegroeid.  
Als je het boek Rocket Fuel leest, dan weet je of jij visionair bent en dan is de oplossing een no-brainer.  

Dankjewel Angelique voor jouw rol in het vinden van mijn co-pilot. You know your business!
Op naar grote hoogtes” 🙌 

Olivier“De live startsessie, de informatievoorziening en het proces als geheel heb ik als erg prettig ervaren. Het was goed, verhelderend en duidelijk.  Het is mooi hoe dit is opgezet en hoe je dit ook op de juiste manier toepast. Je hebt me zeker weten helemaal begrepen. Alles wat ik tegen jou heb gezegd, is verwerkt om een mooi overzicht te creëren dat te gebruiken is voor jou, voor mij en voor de integrator. 

Ik zal de werving en selectie van een Integrator zeker aanbevelen aan andere ondernemers die in hetzelfde schuitje zitten.   


Wat een topper is de Integrator die je voor mij gevonden hebt.  Ik ben nu al erg blij dat zij er is, want wat heb ik het mezelf al die tijd moeilijk gemaakt.” 

Joey


Heidi van Sebroeck van Interieurkabinet.be

Als ik er één woord/label op mag plakken: Easy. 

Hoe raak je in godsnaam aan een integrator? Dat leek mij toch een enorme berg waar ik overheen moest, om die te vinden. 

Tot je Angelique aan de lijn hebt :-) 

Ze luistert, heeft maar een half woord nodig. Geen kleffe verkoopraatjes, niet naar de mond praten. 


Vooral de live kennismaking vond ik erg professioneel en warm. Ze stelde de juiste vragen en het verbaasde me hoe ze op korte tijd reeds mijn noden in kaart kon brengen. 

De integrator, die ze overigens snel heeft gevonden, voelt met de eerste online kennismaking goed aan.

Ik vroeg me vooraf eigenlijk af hoe ik die integrator moest “beoordelen”. Maar ik ben gewoon op mijn buikgevoel afgegaan en gezien ze haar opleiding via Angelique heeft genoten, vertrouw ik op haar competenties.


Dat vind ik trouwens een enorme meerwaarde, dat die opleiding door Angelique zelf werd gegeven. 


Alle rand activiteiten zoals mails/afspraken/contracten liepen super vlot en efficiënt. 

Vandaar dus. Easy. Ik heb enkel op een knopje hoeven duwen (lees een eerste mail aan Angelique) en al de rest kwam vanzelf. Zonder dat het van mij veel effort of energie heeft gevraagd. 


Als je wil doorgroeien met je bedrijf en mooie toekomstplannen hebt, via Angelique ben je er maar een muisklik van verwijderd 😉 "

Heidi van Sebroeck

"Angelique heeft mij geholpen bij de werving en selectie van mijn nieuwe rechterhand. Omdat het voor mij voor het eerst zou zijn dat ik met iemand in deze functie zou gaan samenwerken, heb ik Angelique om hulp gevraagd.

Ze verdiepte zich eerst in wat voor mij de ideale situatie zou zijn. Op basis daarvan stelde zij een profiel op en dacht ze mee over een wervingsstrategie. Dit heeft mij ontzettend veel onzekerheid en tijd bespaard.

Daarnaast werk ik inmiddels samen met een kei van een rechterhand die helemaal bij me past. Dit is naar mijn idee een mooie bevestiging van de deskundigheid van Angelique".

Ninke van der Leck

null

Integrator Excellence®
Recruitment Methode

null

Hulp nodig bij het vinden van een Integrator?

Neem gerust contact met mij op om in aanmerking te komen voor een vrijblijvend gesprek. In dat gesprek vertel ik je:

  • Wat de rol van de Integrator is.
  • Hoe een Integrator jou en jouw bedrijf kan helpen.
  • Waarom niet elke Integrator bij jou past.
  • Welke samenwerkingsvorm het beste bij jou past
  • Hoe wij je kunnen helpen bij het zoeken naar een Integrator.
  • Wat de investering daarvoor is.

"Ik wist van andere ondernemers die met Angélique gewerkt hadden, dat ze echt wonderen kon verrichten binnen teams.

Ik vond het een avontuur om met haar in de samenwerking te stappen. 1 van de meest leerzame onderdelen van het proces is dat ik veel meer inzicht heb gekregen in mijn eigen leiderschapskwaliteiten, de dingen waar ik enorm goed in ben en de dingen waar ik me in kan ontwikkelen. Het was een investering die ik in mijn business en in mezelf heb gedaan voor de rest van mijn leven. Daar ben ik heel blij mee.

Waar ik ook heel blij mee ben is dat ik samen met Angélique heb mogen achterhalen wat de superpowers zijn van de verschillende leden in mijn team.  

Ik denk dat het samenwerken met Angélique en met wat ze kan interessant is voor ondernemers die heel groot durven dromen, die een diep verlangen hebben om echt impact te maken met hun business, die durven een leider te zijn en daar echt voor willen gaan staan en die willen groeien.  

Als je dat niet hebt of niet wil hoef je niet bij Angélique aan te kloppen. Als je je herkent dan is zij een perfecte sparringpartner maar ook een strateeg. En zelfs ook een techneut, een ‘mensen-techneut’, om de kracht die er in je team verscholen zit naar boven te halen en om nog veel gesmeerder te gaan werken en daarmee ook leven”.

Zarayda Groenhart

null

"Ondanks dat ik dacht nog niet klaar te zijn voor een integrator had ik wel alle symptomen dat ik niet meer alleen mijn business kon runnen.

Het eerste telefoongesprek en de sessie met Angelique voelde zo fijn. Ik voelde me zo begrepen door haar. Zij begreep precies wat ik bedoelde en wat ik nodig had. Ook deelde ze nog veel mooie wijsheden met mij.

De sessie was niet alleen praktisch maar ook heel erg inspirerend omdat Angelique een echte Feminine Leader is die weet waar ze het over heeft.

Alles na de sessie verliep op rolletjes. En binnen no time had ik mijn integrator al voor mij werken, heerlijk!

Ik ben er inmiddels wel achter en dat wist ik al dat je je huidige situatie niet als uitgangspunt moet nemen om te groeien maar je toekomstige situatie.

Ik zou Angelique aanbevelen wanneer je voelt dat je veel te veel in de rol van manager terecht bent gekomen en niet meer echt bezig bent met de big picture".

Floor

null