puzzelstukjes foto Pixabay

Integrator Excellence® Recruitment Service

De rechterhand in jouw MKB bedrijf is het puzzelstukje dat nu ontbreekt. 

Jij als MKB-ondernemer bent de visionair in jouw bedrijf. Jij weet precies waar jij in de toekomst naar toe wil met jouw bedrijf. Van jouw visie ook werkelijkheid te maken vraagt nogal wat. 


Jij zoekt daarvoor een rechterhand die managementtaken op strategisch en tactisch level van jou over kan nemen zodat jij dit zelf niet meer hoeft te managen.


Jij zoekt een rechterhand die ervoor zorgt dat alles zodanig wordt uitgevoerd door het team dat jouw visie ook werkelijkheid wordt. Jij zoekt de lijm tussen jou en de rest van jouw (leiderschaps)team.

"Angelique heeft mij geholpen bij de werving en selectie van mijn nieuwe rechterhand. Omdat het voor mij voor het eerst zou zijn dat ik met iemand in deze functie zou gaan samenwerken, heb ik Angelique om hulp gevraagd.

Ze verdiepte zich eerst in wat voor mij de ideale situatie zou zijn. Op basis daarvan stelde zij een profiel op en dacht ze mee over een wervingsstrategie. Dit heeft mij ontzettend veel onzekerheid en tijd bespaard.

Daarnaast werk ik inmiddels samen met een kei van een rechterhand die helemaal bij me past. Dit is naar mijn idee een mooie bevestiging van de deskundigheid van Angelique".

Ninke van der Leck - Business Coach

null

Integrator Recruitment Methode

null

Heidi van Sebroeck van Interieurkabinet.be

Als ik er één woord/label op mag plakken: Easy. 

Hoe raak je in godsnaam aan een integrator? Dat leek mij toch een enorme berg waar ik overheen moest, om die te vinden. 

Tot je Angelique aan de lijn hebt :-) 

Ze luistert, heeft maar een half woord nodig. Geen kleffe verkoopraatjes, niet naar de mond praten. 


Vooral de live kennismaking vond ik erg professioneel en warm. Ze stelde de juiste vragen en het verbaasde me hoe ze op korte tijd reeds mijn noden in kaart kon brengen. 

De integrator, die ze overigens snel heeft gevonden, voelt met de eerste online kennismaking goed aan.

Ik vroeg me vooraf eigenlijk af hoe ik die integrator moest “beoordelen”. Maar ik ben gewoon op mijn buikgevoel afgegaan en gezien ze haar opleiding via Angelique heeft genoten, vertrouw ik op haar competenties.


Dat vind ik trouwens een enorme meerwaarde, dat die opleiding door Angelique zelf werd gegeven. 


Alle rand activiteiten zoals mails/afspraken/contracten liepen super vlot en efficiënt. 

Vandaar dus. Easy. Ik heb enkel op een knopje hoeven duwen (lees een eerste mail aan Angelique) en al de rest kwam vanzelf. Zonder dat het van mij veel effort of energie heeft gevraagd. 


Als je wil doorgroeien met je bedrijf en mooie toekomstplannen hebt, via Angelique ben je er maar een muisklik van verwijderd 😉 "

Heidi van Sebroeck - Interieurkabinet België 

Hulp nodig bij het vinden van een Integrator?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan. In dat gesprek vertellen wij je:

  •  Wat de rol van de Integrator is.
  •  Hoe een Integrator jou en jouw bedrijf kan helpen.
  •  Hoe wij je kunnen helpen bij het zoeken naar een Integrator.
  •  Wat de kosten daarvoor zijn.

"Ondanks dat ik dacht nog niet klaar te zijn voor een integrator had ik wel alle symptomen dat ik niet meer alleen mijn business kon runnen.

Het eerste telefoongesprek en de sessie met Angelique voelde zo fijn. Ik voelde me zo begrepen door haar. Zij begreep precies wat ik bedoelde en wat ik nodig had. Ook deelde ze nog veel mooie wijsheden met mij.

De sessie was niet alleen praktisch maar ook heel erg inspirerend omdat Angelique een echte Feminine Leader is die weet waar ze het over heeft.

Alles na de sessie verliep op rolletjes. En binnen no time had ik mijn integrator al voor mij werken, heerlijk!

Ik ben er inmiddels wel achter en dat wist ik al dat je je huidige situatie niet als uitgangspunt moet nemen om te groeien maar je toekomstige situatie.

Ik zou Angelique aanbevelen wanneer je voelt dat je veel te veel in de rol van manager terecht bent gekomen en niet meer echt bezig bent met de big picture".

Floor Keereweer - Female Leadership Mentor

null

Liever eerst zelf meer ontdekken over de rol van de rechterhand in het bedrijf?

Download gratis het ebook Minder managen, minder kopzorgen met een Integrator als rechterhand in jouw MKB-bedrijf.


Hierin ontdek je:

  •  De verschillende vormen van een rechterhand in een bedrijf.

  •  Wat een Integrator als rechterhand is en wat deze kan betekenen.

  •  Waar je op moet letten bij het zoeken naar een Integrator.

  •  Hoe je weet of een Integrator ook echt bij jou en jouw bedrijf past.

"Ik wist van andere ondernemers die met Angélique gewerkt hadden, dat ze echt wonderen kon verrichten binnen teams.

Ik vond het een avontuur om met haar in de samenwerking te stappen. 1 van de meest leerzame onderdelen van het proces is dat ik veel meer inzicht heb gekregen in mijn eigen leiderschapskwaliteiten, de dingen waar ik enorm goed in ben en de dingen waar ik me in kan ontwikkelen. Het was een investering die ik in mijn business en in mezelf heb gedaan voor de rest van mijn leven. Daar ben ik heel blij mee.

Waar ik ook heel blij mee ben is dat ik samen met Angélique heb mogen achterhalen wat de superpowers zijn van de verschillende leden in mijn team.  

Ik denk dat het samenwerken met Angélique en met wat ze kan interessant is voor ondernemers die heel groot durven dromen, die een diep verlangen hebben om echt impact te maken met hun business, die durven een leider te zijn en daar echt voor willen gaan staan en die willen groeien.  

Als je dat niet hebt of niet wil hoef je niet bij Angélique aan te kloppen. Als je je herkent dan is zij een perfecte sparringpartner maar ook een strateeg. En zelfs ook een techneut, een ‘mensen-techneut’, om de kracht die er in je team verscholen zit naar boven te halen en om nog veel gesmeerder te gaan werken en daarmee ook leven”.

Zarayda Groenhart
Oprichter Video Business School

null

"Met alle input vanuit mij is Angelique aan de slag gegaan om de best mogelijke match te zoeken. Ik was in de veronderstelling dat er behoorlijk veel tijd overheen zou gaan om de geschikte persoon te vinden. Tot mijn verbazing kreeg ik letterlijk dezelfde dag al het bericht dat de beste kandidaat graag wilde kennismaken.

Bizar hoe snel het traject is verlopen van eerste vraag aan Angelique tot aan de getekende overeenkomst. Dit laatste heeft Angelique overigens ook geregeld. Perfect voor iemand die niet van gedoe houdt zoals ik.
Al met al ben ik zeer tevreden hoe het gehele traject is verlopen"
.

John Slabbekoorn - Business Coach

null
arrow_drop_up arrow_drop_down