Nooit meer managen

Waarom een integrator geld bespaart en winst oplevert

boek Nooit meer managen

Aan je bedrijf werken klinkt veel makkelijker dan het is. Want zeg eens eerlijk: als ondernemer ben je meer in je bedrijf aan het werken en is er nauwelijks tijd of ruimte in je hoofd om aan je bedrijf te werken.  

 

Naarmate je bedrijf groeit, loop je tegen allerlei uitdagingen aan en als je niet oppast, ben je de hele dag brandjes aan het blussen, mailtjes aan het beantwoorden en klanten aan het helpen. Nu lukt het de meeste ondernemers nog wel de uitvoerende taken te delegeren, maar het loslaten van de strategische managementtaken die op hun bord blijven liggen, is een stuk lastiger. Zou het niet fijn zijn als iemand het dagelijks gedoe van je overneemt zodat jij weer toekomt aan wat echt belangrijk voor je is?  


Een integrator is zo iemand. In Amerika inmiddels een veel voorkomende functie, in Nederland nog tamelijk onbekend. Een integrator is een onmisbare partner.

Niet de rechterhand van de ondernemer,  
maar zijn of haar rechterarm. 

De man of vrouw die strategische managementtaken overneemt, afdelingen met elkaar verbindt, beslissingen voorbereidt.  null
 


"Elke ondernemer die zijn/haar bedrijf wil laten groeien zou dit boek moeten lezen. Het is zo ontnuchterend eenvoudig geschreven dat iedere ondernemer zichzelf kan herkennen en vervolgens zelf de keuze heeft om te gaan doen wat je leuk vindt en vooral waar je goed in bent.  
Eindelijk een goed leesbaar Nederlands boek waarin de ondernemer DGA centraal staat en op praktische wijze de meerwaarde van een Integrator uitgelegd wordt.  

Elke partner van de gedreven ondernemer zou dit boek hem/haar cadeau moeten doen. Om vervolgens ook zelf te lezen hoe "Nooit meer managen" toegepast kan worden. Want bij een succesvolle onderneming is er rust en ruimte op de werkvloer maar ook ontspanning thuis.  

Elke manager zou dit boek moeten lezen om het direct daarna als cadeau weg te geven aan zijn/haar werkgever. Vrijwel iedereen wil onderdeel zijn van een goed en geolied lopende succesvolle organisatie. Waarbij jij successen kan behalen en jij doet waar je goed in bent. Dit boek geeft je een voorzet om dat te bereiken.  

Nooit meer managen – Ga ervoor"
Rudolf Prinsboek nooit meer managen


Ontdek:
✅ Wat een integrator is 

✅ Hoe de samenwerking met een integrator eruit kan zien 

✅ Hoe je een integrator kunt vinden die bij je past  

✅ Waar je op moet letten bij het vinden van een integrator 

✅ Wat een integrator je oplevert

"Nooit meer managen" is een absolute gamechanger voor ondernemers. Dit boek biedt de essentiële handleiding voor elke CEO of DGA om het leven gemakkelijker te maken en zich te richten op hun expertise. De integrator, jouw rechterarm, wordt praktisch en doeltreffend uitgelegd voor elke fase van bedrijfsgroei.  

Of je bedrijf nu klein of groot is, deze oplossing biedt meer vrijheid en versnelt de groei. Transformeer jouw bedrijf en breng het naar nieuwe hoogtes met de waardevolle inzichten uit dit boek. Angélique helpt je om de juiste integrator te vinden. Een investering die zichzelf in no time terugverdient!” 

Pieter Henzen 
Nooit meer managen is het eerste boek in Nederland dat gaat over samenwerken met een integrator en bevat herkenbare verhalen uit de praktijk van micro - en kleine bedrijven. 


Inclusief Nooit-meer-managen-checklist waarmee je direct aan de slag kan.  
Woonachtig in Belgë?


“Chapeau voor dit geweldige praktische boek waarin je wordt meegenomen in hoe de samenwerking tussen een CEO en een integrator kan verlopen op een dieper level. Niet een theoretisch boek, maar echt een inkijkje in hoe intens en waardevol de samenwerking kan zijn. De CEO die eindelijk weer kan doen wat hij/zij het allerliefste wil doen en het allerbeste kan. En de integrator die als volwaardig samenwerkingspartner op strategisch niveau volledig kan instaan voor het bedrijf van de CEO.  Elke CEO verdient een integrator.  
Nog niet eerder heeft een boek de samenwerking tussen een CEO en een integrator op dit diepe level omschreven.  Uit de praktijk gegrepen en recht in het hart van zowel de CEO als de integrator.” 

Linda NordholtKorting?

Wil je vanaf 10 boeken of meer tegelijk bestellen? Dan krijg je staffelkorting. 

Mail even naar hallo@sharebusinessmanagement.nl om een mooie deal te maken.“Eindelijk een expert die duidelijk, inhoudelijk én strategisch uitlegt hoe groei werkt. Met name rondom talent en organisatie. Angélique weet te benoemen welke strategische groeikeuzes je wil maken, no bullshit. Als CEO van een kleine onderneming met grote ambities, weet ik nu wat mij te doen staat! Top boek! “ 

Claudio Fray
 

Over Angélique Piternella

Angélique Piternella is expert op het gebied van Strategic General Management door integrators en COO’s in MKB- en KMO-bedrijven. Ze is in Nederland en België de enige opleider en recruiter van gecertificeerde freelance integrators. 
“Ik heb ‘Nooit meer managen’ in één ruk uitgelezen.  Aan de hand van herkenbare voorbeelden word je meegenomen in hoe het werken met een integrator eruit kan zien voor ondernemers.  
Vanuit het hier en nu word je op logische wijze meegenomen in de mogelijkheden, krijg je stof tot nadenken en als toetje mega veel bruikbare tips!  
Dit boek gaat de ondernemerswereld veranderen.” 

Angela Wedding


boek Nooit meer managen