Integrator Excellence® Accelerator

Neem leiderschap over jouw succes
en groei door naar Integrator en rechterarm van een MKB- of KMO-ondernemer


Je bent goed in het managen op operationeel niveau, weet precies wat er aan de achterkant van een bedrijf moet gebeuren en dit heeft mooie successen opgeleverd voor jouw klanten en voor jezelf. 


Maar...

je voelt ook dat je meer kan en dat er meer is maar je weet niet precies wat. Je bent misschien al lange tijd aan het zoeken, maar je kunt er niet precies een vinger op leggen waar je precies naar op zoek bent.  Angelique Piternella
Je blijft dan maar doen waar je goed in bent en hoopt dat je er dan vanzelf wel achter komt.  Jaren gaan voorbij. Je werk is hartstikke leuk maar je mist uitdaging. Je benut niet je volledige potentieel en dat voel je.  


Waar je jarenlang zoveel energie van kreeg, voelt nu als automatische piloot. Het voelt alsof je iets mist. Maar wat?Heb jij jouw groeiplafond bereikt?
Dan is het tijd voor een nieuwe vloer.


Je doet niet alleen jezelf tekort als jij niet jouw volledige potentieel benut terwijl jij voelt dat daar jouw sparkle zit.  


Hoe meer jij op de automatische piloot werkt, hoe minder energie je krijgt. Energie krijg je niet door harder te werken maar door te doen waar jij knalgoed in bent.


Door de dingen die in jouw rugzak zitten maar die je niet of niet genoeg gebruikt worden, er weer uit te halen en deze vol in te zetten.

Op een hoger strategisch niveau. 

In de rol van Integrator. 
What the heck is an Integrator?


Als Integrator ben je dé rechterarm van een MKB- of KMO-ondernemer en visionair. 

Second in command. 

De ruggengraat van het bedrijf. 

De Co-piloot.  

Een Integrator pakt het General Management op en stuurt de rest van het leiderschapsteam aan.   


MKB staat voor Midden- en Klein bedrijf (Nederland).
KMO staat voor kleine en middelgrote onderneming (België).   


Hieronder wordt verstaan:  

 • Micro bedrijf (niet zzp):
  minder dan 10 werknemers, jaaromzet vanaf 5 ton tot maximaal 2 miljoen. 

 • Klein bedrijf:
  10 tot 50 medewerkers, jaaromzet tot maximaal 10 miljoen. 

 • Middelgroot bedrijf:
  maximaal 250 medewerkers, jaaromzet tot maximaal 50 miljoen    


Een Integrator werkt freelance op afstand en/of op locatie, in loondienst of als compagnon. 


null

"Nadat ik vorig jaar mijn bedrijf had verkocht, wist ik 1 ding zeker: Ik wil ondernemers helpen groeien met hun bedrijf. In welke rol was mij nog niet duidelijk. Maar toen was daar Angelique met haar opleiding Integrator Excellence®. Toen ik las wat een integrator voor een visionair kon betekenen, wist ik het zeker. Dat ben ik. 


Na het eerste gesprek met Angelique, gelijk ingestapt en geen moment spijt van. Sterker nog, ik voelde me als een vis in het water. Angelique is zo gedreven, biedt zoveel kwaliteit en heeft een sterke visie op de samenwerking tussen visionair en integrator. Ze zet je aan, zodat je niets anders kan worden dan de beste integrator. 


De opleiding en haar coaching zijn to the point, ze geeft meer dan alleen de theorie en je gaat je vanaf dag 1 gedragen als integrator. Ik heb dan ook veel a ha momenten gekend tijdens de opleiding, waarin diep wordt ingegaan op strategisch en general management. En hoe je als integrator kan opereren als, zoals Angelique het noemt, de rechterarm van de visionair. 


Nog voor het einde van de opleiding heb ik mijn eerste samenwerking met een visionair. 


Ik kan nu volmondig zeggen, iedere visionair verdient een integrator. En iedere integrator to be, verdient de opleiding Integrator Excellence® van Angelique". 

Integrator Excellence® AcceleratorJe leert alles over de rol van de Integrator als rechterarm, de samenwerking met een MKB- of KMO-ondernemer/visionair én je krijgt mijn persoonlijke high performance mindset coaching. 


De Integrator Excellence® Accelerator is geschikt voor jou als jij 100% committed bent om te leren en te groeien naar 1 van de beste Integrators van Nederland of België, jij de acties die daarvoor nodig zijn ook echt wil doen en als jij jouw oude rol volledig kunt loslaten. 


De Integrator Excellence® Accelerator is niet bedoeld voor mensen die anderen verantwoordelijk maken voor hun succes. 

De Integrator Excellence® Accelerator bestaat uit:

 • De Integrator Excellence® opleiding
 • High Performance Mindset coaching
 • Mentorship
 • Business coaching
 • Tijdelijke bonus: Gratis deelname Integrator Excellence® Skills Mastery mastermind t/m 31 december 2024

We gaan aan de slag met het verstevigen van de 4 componenten uit

het Integrator Excellence® model.


Integrator Excellence® Model

In de Integrator Excellence® Accelerator leer je: 

 • Hoe je op een goede manier jouw ideale MKB- of KMO klant op hoog niveau kunt ontzorgen door het General Management op je te nemen.   

 • Alle Integrator skills die nodig zijn om dit te kunnen doen. Dit zijn zowel hard skills als soft skills.  

 • Het verschil tussen General Management en Operationeel Management. En daarmee het duidelijke verschil tussen een Integrator en alle andere rollen. 

 • Hoe je een ondernemende visionair kunt lezen en schrijven en de samenwerking kunt versterken.  

 • Hoe je leiderschap kunt pakken, jezelf en anderen kunt leiden.   

 • De verschillen tussen een uitvoerend team en een leiderschapsteam en hoe je een leiderschapsteam aanstuurt.   

 • Hoe jij jouw ideale ondernemende visionair kunt vinden.   

En nog veel meer... Voor iedereen die altijd meer op strategisch niveau meedenkt

"Naast de beroepsgerichte vakken zoals

General -, Team - en Strategisch management heb ik heel veel over mezelf geleerd. Geleerd wat ik wil, wie ik wil zijn en wie en wat belangrijk voor mij is. Dat ik mijn bedrijf om mijn wensen heen kan en moet bouwen.  


Ik kan de opleiding aanraden aan iedereen die altijd meer op strategisch niveau meedenkt, een echte sparringpartner is, het gehele plaatje ziet en liever daar mee bezig wil zijn, dan met het managen van allerlei uitvoerende taken."


Angela Wedding
Deze opleiding beïnvloed je leven in alle opzichten

"Jarenlang heb ik mij beziggehouden met de uitvoerende, operationele kant. Tijdens de opleiding ontdekte ik wat er écht nodig is om een bedrijf te runnen, welke tools ervoor zorgen dat het bedrijf blijft doorgaan en wat hiervoor nodig is qua leiderschap.


Deze opleiding is echt Next Level en dus niet voor iedereen geschikt. Maar als de rol van Integrator je op het lijf geschreven is, dan beïnvloed deze opleiding je leven in alle opzichten"


Ursula Min
Nog voor het einde van de opleiding mijn eerste Integrator klant

"Deze opleiding doe je er niet ‘even’ bij. Deze opleiding vraagt full commitment van jou als ondernemer én als mens. Je leert hard skills maar ook soft skills en je moet bereid zijn om jezelf aan te kijken in die spiegel.


Je wordt in een korte tijd klaargestoomd om ambitieuze MKB-ondernemers optimaal te ondersteunen bij het realiseren van hun dromen. En hoe tof is het dan niet dat ik nog voor het einde van de opleiding al mijn eerste Integrator klant had."
null


Na het volgen van de Integrator Excellence® Accelerator:

 • Weet jij hoe jij kunt werken met jouw ideale MKB- of KMO-ondernemer door deze te kunnen 'lezen en schrijven'. 
 • Zitten de Integrator skills die jij nodig hebt in jouw DNA.
 • Weet jij hoe je een leiderschapsteam kunt aansturen. 
 • Heb jij een stevige growth mindset. 
 • Weet jij hoe jij succesvol kunt starten met de samenwerking met jouw ideale visionair. 

Een gecertificeerde Integrator herken je aan de titel én het bijbehorende beeldmerk: Integrator Excellence® of een specifiek Amerikaans beeldmerk in blauw/oranje
Integrator Excellence® is een beschermd merk. Het mag alleen gevoerd worden door Integrators die de opleiding Integrator Excellence® volledig hebben afgerond en zijn geslaagd. Daarvoor hebben zij aangetoond dat zij aan de kwalificatie-eisen voldoen.  


Over Angélique en haar missie


nullIk ben Angélique Piternella,

DGA/CEO & visionair van

Share Business Management B.V. & Integrator Excellence®. 


Ik ben expert in Virtueel General Management voor MKB en KMO, trainer, mentor, coach en Neuroencoding specialist voor Integrators, COO's & DGA/CEO's en auteur van het boek Nooit meer managen. 

Ondernemers komen bij mij met de vraag om een Integrator voor hen te zoeken. Als trainer, mentor & coach voor ondernemende visionairs met een MKB- of KMO-bedrijf en een klein leiderschapsteam, help ik hen aan meer accountability, focus, groei en een gezonde samenwerking binnen het leiderschapsteam. Tijdens de sessies komt snel naar voren dat de ondernemer geen of niet de passende rechterhand heeft. 


Bij Share Business Management hebben wij de missie om het voor MKB- en KMO-ondernemers  in Nederland en België mogelijk te maken meer uit hun bedrijf én uit hun leven te halen met een Integrator als rechterarm in het bedrijf. 

Dit doen wij door:

 • Het opleiden van Integrators

 • Begeleiding van COO's die hun rol willen versterken

 • Integrator Recruitment

 • Begeleiding van DGA's/CEO's/visionairs met een 7-figure business en een klein leiderschapsteam

 

                   

Meest gestelde vragen over de Integrator Excellence® Accelerator

Voor wie is de Integrator Excellence® Accelerator?

De Integrator Excellence® Accelerator is voor jou als:
-Jij toe bent aan een hoger strategisch level.
-Jij jouw volledige potentieel wil benutten.
-Jij minimaal 3 jaar ervaring hebt in de rol van Business Manager, Project Manager, Operationeel Manager, Virtueel Manager, Proces Manager, Marketing Manager, Sales Manager of een soortgelijke rol waarbij je mensen hebt aangestuurd.
-Jij leergierig bent én een growth mindset hebt.
-Jij afscheid kunt nemen van de rol die je nu hebt en volledig in de rol van Integrator wil stappen.

Er is geen specifieke vooropleiding nodig. Wel wordt gekeken of jij aan bovenstaande voldoet en wat jij in jouw rugzak hebt.

De Integrator Excellence® Accelerator is niet geschikt voor jou als:
-Jij bij de hand genomen wil worden.
-Jij de rol die je nu vervult niet los wil laten.
-Jij het allemaal al weet en niet coachable bent.
-Jij anderen verantwoordelijk maakt voor jouw succes.
-Jij dit ziet als quick fix om even snel meer geld te verdienen.

Is de Integrator Excellence® Accelerator ook in een jaarprogramma te volgen?

Nee, het betreft een accelerator wat staat voor groeiversneller. Dit omdat de vraag naar een Integrator steeds groter is geworden.

Ik ben COO/Operationeel Directeur in een MKB-bedrijf. Kan ik ook Integrator Excellence® Accelerator volgen?

Integrator is 1 van de 5 rollen van een COO. Wij hebben maatwerk begeleiding voor COO's/Operationeel Directeuren/Managing Directors in onze accelerator genaamd COO Excellence® Accelerator
Kijk voor meer informatie op https://sharebusinessmanagement.nl/coo-excellence/

Wordt Integrator Excellence® Accelerator door 1 persoon gegeven?

Nee, Angélique werkt samen met een co-trainer.

Waar kan ik me opgeven?

Klik op de oranje knop om een vrijblijvend gesprek aan te vragen voor meer informatie (inhoud, kosten, trainers en hoe het in zijn werk gaat).
Het heeft alleen zin om je op te geven als je geïnteresseerd bent én dit voor jou is.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker is dat mogelijk. Je kunt in 3, 6 of 9 termijnen betalen.