Testimonials

Wat anderen vertellen...

“Ik heb sinds 3 maanden een Integrator via Angelique. OMG, game changer voor mij en voor mijn business. De term Integrator is nog wat onbekend, noem het een co-pilot, noem het een compagnon zonder aandelen, het is een COO en een strategisch partner ineen. Ik als 100% visionair weet eigenlijk niet meer hoe ik het al die jaren zonder heb gedaan. 😱

het mooiste vind ik nog dat mijn mantra 'er is zoveel meer mogelijk' nu weer met factor 100x groter is gegroeid.  
Als je het boek Rocket Fuel leest, dan weet je of jij visionair bent en dan is de oplossing een no-brainer.  

Dankjewel Angelique voor jouw rol in het vinden van mijn co-pilot. You know your business!
Op naar grote hoogtes” 🙌 


Olivier - visionair


"Angelique heeft mij geholpen bij de werving en selectie van mijn nieuwe rechterhand. Omdat het voor mij voor het eerst zou zijn dat ik met iemand in deze functie zou gaan samenwerken, heb ik Angelique om hulp gevraagd.


Ze verdiepte zich eerst in wat voor mij de ideale situatie zou zijn. Op basis daarvan stelde zij een profiel op en dacht ze mee over een wervingsstrategie. Dit heeft mij ontzettend veel onzekerheid en tijd bespaard.

Daarnaast werk ik inmiddels samen met een kei van een rechterhand die helemaal bij me past. Dit is naar mijn idee een mooie bevestiging van de deskundigheid van Angelique".


Ninke - visionair

“De live startsessie, de informatievoorziening en het proces als geheel heb ik als erg prettig ervaren. Het was goed, verhelderend en duidelijk.  Het is mooi hoe dit is opgezet en hoe je dit ook op de juiste manier toepast. Je hebt me zeker weten helemaal begrepen. Alles wat ik tegen jou heb gezegd, is verwerkt om een mooi overzicht te creëren dat te gebruiken is voor jou, voor mij en voor de integrator. 


Ik zal de werving en selectie van een Integrator zeker aanbevelen aan andere ondernemers die in hetzelfde schuitje zitten.   

Wat een topper is de Integrator die je voor mij gevonden hebt.  Ik ben nu al erg blij dat zij er is, want wat heb ik het mezelf al die tijd moeilijk gemaakt.” Joey - visionair 

Heidi van Sebroeck van Interieurkabinet.be

Angélique heeft voor mij een integrator gevonden. Ze luistert, heeft maar een half woord nodig. Geen kleffe verkoopraatjes, niet naar de mond praten. Vooral de live kennismaking vond ik erg professioneel en warm. Ze stelde de juiste vragen en het verbaasde me hoe ze op korte tijd reeds mijn noden in kaart kon brengen. 

De integrator, die ze overigens snel heeft gevonden, voelt met de eerste online kennismaking goed aan.

Gezien de integrator haar opleiding via Angelique heeft genoten, vertrouw ik op haar competenties. Dat vind ik trouwens een enorme meerwaarde, dat die opleiding door Angelique zelf werd gegeven. 


Alle rand activiteiten rondom het vinden van een integrator, zoals mails/afspraken/contracten liepen super vlot en efficiënt. Ik heb enkel op een knopje hoeven duwen (lees een eerste mail aan Angelique) en al de rest kwam vanzelf. Zonder dat het van mij veel effort of energie heeft gevraagd. 


Als je wil doorgroeien met je bedrijf en mooie toekomstplannen hebt, via Angelique ben je er maar een muisklik van verwijderd 😉 "


Heidi - visionair


"Nadat ik vorig jaar mijn bedrijf had verkocht, wist ik 1 ding zeker: Ik wil ondernemers helpen groeien met hun bedrijf. In welke rol was mij nog niet duidelijk. Maar toen was daar Angelique met haar opleiding Integrator Excellence®. Toen ik las wat een integrator voor een visionair kon betekenen, wist ik het zeker. Dat ben ik. 


Na het eerste gesprek met Angelique, gelijk ingestapt en geen moment spijt van. Sterker nog, ik voelde me als een vis in het water. Angelique is zo gedreven, biedt zoveel kwaliteit en heeft een sterke visie op de samenwerking tussen visionair en integrator. Ze zet je aan, zodat je niets anders kan worden dan de beste integrator. 


De opleiding en haar coaching zijn to the point, ze geeft meer dan alleen de theorie en je gaat je vanaf dag 1 gedragen als integrator. Ik heb dan ook veel a ha momenten gekend tijdens de opleiding, waarin diep wordt ingegaan op strategisch en general management. En hoe je als integrator kan opereren als, zoals Angelique het noemt, de rechterarm van de visionair. 

Nog voor het einde van de opleiding heb ik mijn eerste samenwerking met een visionair. 


Ik kan nu volmondig zeggen, iedere visionair verdient een integrator. En iedere integrator to be, verdient de Integrator Excellence® Accelerator van Angelique". 


Linda - integrator


null

"Het eerste telefoongesprek en de sessie met Angelique voelde zo fijn. Ik voelde me zo begrepen door haar. Zij begreep precies wat ik bedoelde en wat ik nodig had. Ook deelde ze nog veel mooie wijsheden met mij.

De sessie was niet alleen praktisch maar ook heel erg inspirerend omdat Angelique een echte Feminine Leader is die weet waar ze het over heeft.


Alles na de sessie verliep op rolletjes. En binnen no time had ik mijn integrator al voor mij werken, heerlijk!

Ik ben er inmiddels wel achter en dat wist ik al dat je je huidige situatie niet als uitgangspunt moet nemen om te groeien maar je toekomstige situatie.

Ik zou Angelique aanbevelen wanneer je voelt dat je veel te veel in de rol van manager terecht bent gekomen en niet meer echt bezig bent met de big picture".


Floor - CEO

"De Integrator Excellence® opleiding doe je er niet ‘even’ bij. Deze opleiding vraagt full commitment van jou als ondernemer én als mens. Je leert hard skills maar ook soft skills en je moet bereid zijn om jezelf aan te kijken in die spiegel.

Je wordt in een korte tijd klaargestoomd om ambitieuze MKB-ondernemers optimaal te ondersteunen bij het realiseren van hun dromen. En hoe tof is het dan niet dat ik nog voor het einde van de opleiding al mijn eerste visionair als klant had."


Chantal - Integrator

null

"Ik wist van andere ondernemers die met Angélique gewerkt hadden, dat ze echt wonderen kon verrichten binnen teams.

Ik vond het een avontuur om met haar in de samenwerking te stappen. 1 van de meest leerzame onderdelen van het proces is dat ik veel meer inzicht heb gekregen in mijn eigen leiderschapskwaliteiten, de dingen waar ik enorm goed in ben en de dingen waar ik me in kan ontwikkelen. Het was een investering die ik in mijn business en in mezelf heb gedaan voor de rest van mijn leven. Daar ben ik heel blij mee.

Waar ik ook heel blij mee ben is dat ik samen met Angélique heb mogen achterhalen wat de superpowers zijn van de verschillende leden in mijn team.  

Ik denk dat het samenwerken met Angélique en met wat ze kan interessant is voor ondernemers die heel groot durven dromen, die een diep verlangen hebben om echt impact te maken met hun business, die durven een leider te zijn en daar echt voor willen gaan staan en die willen groeien.  

Als je dat niet hebt of niet wil hoef je niet bij Angélique aan te kloppen. Als je je herkent dan is zij een perfecte sparringpartner maar ook een strateeg. En zelfs ook een techneut, een ‘mensen-techneut’, om de kracht die er in je team verscholen zit naar boven te halen en om nog veel gesmeerder te gaan werken en daarmee ook leven”.


Zarayda - CEO