coo excellence

De groei van het bedrijf managen als een pro door het professioneel runnen van het management besturingssysteem
Ben jij dit? 

Jij bent co-founder COO/Operationeel Directeur/Managing Director van een MKB- of KMO-bedrijf met maximaal 75 medewerkers en verantwoordelijk voor de vertaling van de visie van de CEO naar werkelijkheid en het aansturen van de verschillende onderdelen in het bedrijf om dat voor elkaar te krijgen.  
null
Maar… 

Jij hebt ondertussen al mogen ervaren dat dit beslist niet makkelijk is.  

Want met de 1001 operationele issues waar de verschillende onderdelen binnen het bedrijf mee te maken krijgen, kun jij makkelijk worden meegezogen in de operatie.  

Daardoor is het voor jou vaak lastig om de focus te houden op de lange termijn strategische doelen. 


Je hebt vaak het gevoel dat het bedrijf jou runt in plaats van dat jij het bedrijf runt omdat je geen grip hebt op bepaalde zaken. Je zoekt naar een manier om het leiderschapsteam waarmee je werkt meer accountable te krijgen en meer verantwoordelijkheid te laten nemen voor het resultaat.  

Je weet dat iedereen in het bedrijf hard werkt maar de financiële resultaten blijven een beetje hetzelfde.   

Vision without traction
is merely hallucination 

-Gino Wickman-

Stel je voor dat … 

✅ je niet meer de operatie wordt ingezogen en strategisch bezig bent met het bedrijf


✅ je met het leiderschapsteam gaat van samen werken naar samenwerken 


✅ de neuzen dezelfde kant op staan 


✅ besluiten makkelijker genomen worden 


✅ issues voor eens en voor altijd worden opgelost 


✅ je de juiste mensen op de juiste plek hebt zitten 


✅ de verschillende onderdelen niet meer langs elkaar heenwerken 


✅ de relatie tussen jou en de CEO versterkt 


✅ het bedrijf groeit doordat jij focus blijft houden op de lange termijn strategische doelen 


✅ jij meer ruimte in je hoofd krijgt om strategisch na te denken 


✅ je daardoor een nog betere sparringpartner kunt zijn voor de CEO 


1 van de rollen van een COO is die van integrator en die rol wordt vaak overgeslagen of verwaarloosd omdat er gewoonweg geen tijd voor is.   


Maar juist de specifieke dingen die bij de Integrator rol horen, zorgen ervoor dat jij als COO het bedrijf strategisch kunt runnen als een pro.
Integrator: one sees the future the other one makes it happen
 -Gino Wickman- 

Het is tijd om het anders aan te pakken. Tijd voor the next level. Tijd om ook die rol van integrator te pakken en het jezelf een stuk makkelijker te maken.  

Alle kennis, ervaring en de stok achter de deur zit verwerkt in

COO Excellence® Accelerator


Dit is voor COO’s en een combinatie van: 

Live high level training in het runnen van hét management besturingssysteem specifiek voor micro, kleine en middelgrote MKB- en KMO-bedrijven.  


Coaching door Angélique Piternella 


Bewezen templates & tools specifiek voor COO’s en Integrators om het runnen van het bedrijf makkelijker te maken.  

 

Live high level experience in natuurlijk leiderschap in combinatie met laserfocus. 


Wat het je gaat brengen … 

 • Een sterke structuur binnen het bedrijf 

 • De juiste mensen op de juiste plek 

 • Een leiderschapsteam dat accountable is en dit overbrengt in de rest van het bedrijf 

 • Alle neuzen dezelfde kant op 

 • Een helder dashboard waar je op kunt sturen en bijsturen 

 • Strakke processen 

 • Issues worden voor eens en altijd opgelost 

 • Een helder ritme dat zorgt voor tractie 

 • Grip op het bedrijf 

 • Optimalisering van de samenwerking met de CEO 

 • Duurzame groei van het bedrijf 


Je wordt een COO die het bedrijf runt als een pro én tijd heeft om strategisch na te denken én daarnaast meer ruimte krijgt om door te brengen met partner/gezin/vrienden/familie zonder met het hoofd in het werk te zitten.   

null

"Na het eerste gesprek met Angelique, ben ik gelijk ingestapt en daar heb ik geen moment spijt van. Sterker nog, ik voelde me als een vis in het water. Angelique is zo gedreven, biedt zoveel kwaliteit en heeft een sterke visie op de samenwerking tussen visionair en integrator. Ze zet je aan, zodat je niets anders kan worden dan de beste integrator. 


De opleiding en haar coaching zijn to the point, ze geeft meer dan alleen de theorie en je gaat je vanaf dag 1 gedragen als integrator. Ik heb dan ook veel a ha momenten gekend. Er werd diep ingegaan op strategisch en general management.


Ik kan nu volmondig zeggen, iedere visionair verdient een integrator. En iedere integrator to be, verdient de training & coaching van Angelique". 

Hoe ziet de COO Excellence® Accelerator er concreet uit? 

Dit is wat je kunt verwachten:

 • Kick off met een live trainingsdag. 

 • Online coaching sessie. 

 • Ruimte voor Q & A. 

 • Opname van de online coaching sessie.

 • High level training verzorgd door een expert op het gebied van natuurlijk leiderschap in combinatie met laserfocus. 

 • Live dag waarbij aan het einde van de dag laserfocus voor altijd in je DNA zit. 

 • Gratis 30 dagen toegang tot een strategisch dashboard voor het management dat het werk van een COO een stuk makkelijker maakt en gebaseerd is op het operating system dat jij gaat runnen. 

 • Toegang tot online portal met videolessen t/m 31 december 2024.

 • Opname in het Integrator Excellence Kwaliteit Register waarmee je aantoont dat je jouw integrator skills op peil hebt gehouden. 

 • Tijdelijke bonus: gratis toegang Integrator Excellence Skills Mastery mastermind t/m 31 december 2024. Dit is een mastermind gecombineerd met training. Maandelijks online en een aantal livedagen per jaar. 

  
"Ik ontdekte wat er écht nodig is om een bedrijf te runnen, welke tools ervoor zorgen dat het bedrijf blijft doorgaan en wat hiervoor nodig is qua leiderschap”

Ben jij geschikt voor de COO Excellence® Accelerator ?Dit traject past bij jou als jij je hierin herkent: 

 • Jij bent gedreven en wil echt naar the next level groeien.

 • Jij bent co-founder COO, Operationeel Directeur, Managing Director binnen een MKB- of KMO-bedrijf met een visie waar jij 100% achter staat.  

 • Jij bent niet bang om te delen waar jij tegenaan loopt. 

 • Jij kunt en wil feedback & advies ontvangen. 

 • Jij wil leren en direct implementeren. 

 • Jij bent bereid en in staat om serieus te investeren in tijd, commitment en in geld.  Wat als je nu niet instapt en het toch eerst zelf gaat proberen? 

Wat als je nog even blijft aanmodderen met het besturingssysteem dat je zelf hebt bedacht? In de hoop dat het nu wél gaat werken. Of wat als je blijft geloven dat het bedrijf nog niet groot genoeg is voor deze stap? Dan maak je een denkfout die je heel veel geld, frustraties en ontevreden medewerkers gaat kosten.  
 

Je mist dan alle learnings uit de praktijk, adviezen, tools en inzichten die zorgen voor de groei van het bedrijf. De kans is groot dat je hetzelfde aantal uren blijft maken en er niet meer ruimte in je hoofd ontstaat. Dit heeft impact op de CEO waar je mee werkt, op de leden van het leiderschapsteam, op de medewerkers, op je partner, op je gezin en erger nog: dit heeft impact op jou en jouw gezondheid.  


Stap niet in de valkuil van alles zelf doen. Dat heb je al gedaan en is niet gelukt. Nieuwe ronde, nieuwe kansen, nieuwe en betere resultaten.

Angélique Piternella 

Ik ben inmiddels al heel wat jaren ondernemer. Ik heb jaren geleden zelf de rol van Integrator en general manager/vervuld en weet precies waar je tegenaan kunt lopen en hoe je het jezelf een heel stuk makkelijker kunt maken om een bedrijf te runnen.  


Ik heb met verschillende management besturingssystemen gewerkt omdat ik van mening ben dat dát ook echt een must is om een rol op het level van integrator, general manager, COO goed te kunnen vervullen.  


Ik ben daarom ook begonnen met het opleiden en begeleiden van Integrators, omdat het best lastig is om een bedrijf te runnen zonder een goed management besturingssysteem.  Ik heb een ondernemersliefde voor micro, kleine en middelgrote bedrijven en in het onderzoek dat ik gedaan heb naar het general management binnen deze bedrijven, zag ik dat bepaalde management besturingssystemen als ingewikkeld worden ervaren en alleen maar goed worden gerund als iemand ook echt geleerd heeft hoe hij of zij dat moet doen. 


Tijdens het verder uitbouwen van mijn bedrijf met training, coaching en werving en selectie, ben ik dit verder gaan onderzoeken en kwam zo uit op het Entrepreneurial Operating System®, EOS®, dat werkt voor elk bedrijf maar bewezen mooie resultaten heeft laten zien in micro, kleine en middelgrote bedrijven tot 250 medewerkers.  
Snel hierna is EOS® geïmplementeerd in mijn bedrijf want ik ben van de practice what you preach. En kort daarna besloot ik de opleiding tot EOS implementer® te gaan volgen zodat ik het over kon brengen op leiderschapsteams.  


In 2020, toen bleek dat veel ondernemers niet de juiste persoon naast zich hadden die ook in crisistijden het bedrijf kunnen runnen, besloot ik te stoppen als EOS Implementer® en de focus alleen nog maar te leggen op de begeleiding bij het runnen van het Entrepreneurial Operating System® en de werving en selectie van Integrators om zo de DGA/CEO’s die het zwaar hadden te kunnen helpen.  

Later is daar de begeleiding van DGA/CEO’s bij gekomen omdat deze in een ander level van leiderschap stappen op het moment dat ze gaan samenwerken met een Integrator of COO.  


In mijn diensten komt alles samen en heb ik de ruimte om al mijn kennis, adviezen en leermomenten over te brengen op anderen. Ik gebruik daarin ook bepaalde technieken waardoor ik klanten sneller naar betere resultaten kan begeleiden. Dat maakt onze accelerators uniek, zie je deze combinatie van de verschillende specifieke methodieken nergens ter wereld en zie je snel resultaat.  

 null Angelique Piternella Licensed Neuroencoding Specialist