Hi, ik ben Sabrina en ik geef trainingen op het gebied van sales.

Mijn liefde voor sales is in 1997 ontstaan. Ik was 13 jaar en ik begon op zaterdag te werken in een juwelier bij ons in het dorp. Er kwam een man binnen, op zoek naar een mooi cadeau voor zijn dochter van mijn leeftijd. Zelf had ik al wat mooie spullen gezien dus ik legde mijn favoriete item voor hem neer. Hij kocht deze ketting en een week later komt hij terug om mij te bedanken dat zijn dochter zo blij was met haar cadeau. Ik was zo blij!

Wat ik hierdoor al heel jong leerde is dat je met verkopen mensen blij maakt en waar jij gepassioneerd over bent het beste verkoopt.

Heel wat jaren verder met een rugtas vol werkervaring in de sales - startend als Call Center medewerker, Accountmanager, Sales Manager en de afgelopen jaren als Sales coach voor ondernemende vrouwen - stond ik in 2019 mega trots in Miami op de grootste sales conferentie van de wereld te leren van de allerbeste ondernemers.

Nog steeds zit ik in een Amerikaanse sales universiteit en boy oh boy wat blijft Sales ontwikkelen. Ik hou er van om sales strategieën te bepalen, goede verkoopgesprekken te voeren en ook andere ondernemers aan te steken met dit vuurtje.
Hoppa, vlammend verkopen zeg ik altijd. Mooiste en belangrijkste onderdeel van ondernemen.