Angelique Piternella Share Business Management

Over Share Business Management

Onze missie

Onze focus ligt op het verzorgen van excellent General Management voor MKB en KMO. Dit doen wij door het opleiden van Integrators die het General Management oppakken binnen een MKB- of KMO-bedrijf. 

Wij zijn de enige opleider in Nederland met opleidingen en trainingen voor Integrators als rechterhand.


Het is onze missie om het voor MKB- en KMO-ondernemers, visionairs, mogelijk te maken meer uit hun bedrijf én hun leven te halen met een Integrator aan hun zijde. 


Onze Visie

Wij zien het niet alleen voor ons dat elke MKB- en KMO-ondernemer een Integrator als rechterhand heeft. Maar ook dat meisjes en volwassen vrouwen de mogelijkheid krijgen al in een vroeg stadium over leiderschap te leren. Dit zodat ze zichzelf kunnen leiden en makkelijker naar leiderschapsposities kunnen groeien. 

Onze kernwaarden

Wij doen wat wij zeggen.

Soms meer, nooit minder.


Wij zijn betrokken.

Wij nemen de tijd om onze klanten door en door te kennen, te helpen bij waar ze tegenaan lopen,
te empoweren en er écht voor ze te zijn.


Wij zijn integer.

Wij zijn verantwoordelijk voor ons eigen handelen, zijn aanspreekbaar op ons gedrag en spreken anderen hierop aan.

Wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen.


Wij zijn deskundig.

Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel en wij blijven kennis over onze expertise constant bijspijkeren. 

Daarnaast hebben wij voor onze opleiding en trainingen samengewerkt met succesvolle ondernemers (visionairs) die ervaring hebben met het werken met een Integrator. 


Over de eigenaar

                                                     null


"Hi, ik ben Angelique en eigenaar van Share Business Management.

Ik verzorg coaching en trainingen op het gebied van de rol van de rechterhand van een MKB-ondernemer als in de Integrator, strategisch Management, team Management & leiderschap, verandermanagement, persoonlijk leiderschap en meer. De overige trainingen worden door co-trainers gegeven. 


Ik ben in 2013 gestart als ondernemer en inmiddels eigenaar van meerdere bedrijven. Voordat ik ondernemer werd, heb ik 25 jaar kennis en ervaring opgedaan als executive management ondersteuner, virtual assistant en projectleider, Integrator, General Manager en Virtual COO. Toen was virtueel werken heel erg nieuw en vaak nog taboe. Het Nieuwe Werken stond toen nog echt in de kinderschoenen in Nederland.


Tijdens mijn bachelor opleiding Management ben ik me gaan verdiepen in Het Nieuwe Werken, Lean Management, Verandermanagement en Werving & selectie. Nog steeds volg ik alle trends op die gebieden.


Ik werk al enkele jaren met een team, wat het voor mij mogelijk maakt om heel veel bij mijn kinderen te zijn, toch verder te kunnen groeien en af en toe vanuit het buitenland te kunnen werken.  

Ik heb het geluk dat ik vanuit mijn rol als trainer & coach voor leiderschapsteams in een internationale community zit met succesvolle ondernemers/visionairs en Integrators. Zo krijg ik alles mee van zowel de Integrators als succesvolle ondernemers en kan ik heel goed kan overzien wat nodig is voor beide partijen". arrow_drop_up arrow_drop_down