Onze passie


Share Business Management bestaat om van de visie van MKB-ondernemers (visionairs) werkelijkheid te maken.

Dit doen wij door het op hoog niveau opleiden van Integrators, de lijm tussen ondernemer en de rest van het leiderschaps(team) die direct na de certificering kunnen worden ingezet om op excellent level MKB-ondernemers te helpen met het verder laten groeien van hun bedrijf zodat zij zich kunnen focussen op de noodzakelijk vereiste acties die zij als visionair moeten doen.Onze kernwaarden


Wij doen wat wij zeggen.

Soms meer, nooit minder.


Wij zijn betrokken.
Wij nemen de tijd om onze deelnemers door en door te kennen. Te helpen bij waar ze tegenaan lopen, te empoweren en er écht voor ze te zijn.


Wij zijn integer.
Wij zijn verantwoordelijk voor ons eigen handelen, zijn aanspreekbaar op ons gedrag en spreken anderen hierop aan.  


Wij zijn deskundig.
Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel en wij blijven kennis over onze expertise constant bijspijkeren. Daarnaast zijn onze opleidingen en trainingen gemaakt in samenwerking met succesvolle ondernemers (visionairs) die ervaring hebben met het werken met een Integrator.
Angelique Piternella

Eigenaar, trainer & coach.

Angelique is ondernemer sinds 2013, alleenstaande moeder van 2 kinderen en eigenaar van meerdere bedrijven. Tijdens haar bachelor opleiding Management is ze zich gaan verdiepen in Het Nieuwe Werken, Lean management, Verandermanagement en Werving & selectie.


Marlou Minten

Trainer


Sabrina Nijs

Trainer