Hi, ik ben Angelique en eigenaar van Share Business Management.

Ik verzorg coaching en trainingen op het gebied van de rol van de rechterhand van een MKB-ondernemer als in de Integrator, strategisch Management, team Management & leiderschap, verandermanagement, persoonlijk leiderschap en meer.

Ik ben in 2013 gestart als ondernemer en inmiddels eigenaar van meerdere bedrijven. Voordat ik ondernemer werd, heb ik 25 jaar kennis en ervaring opgedaan als executive management ondersteuner, virtual assistant en projectleider.

Ik heb zelf ook gewerkt als Integrator, General Manager en Virtual COO. Toen was virtueel werken heel erg nieuw en vaak nog taboe. Het Nieuwe Werken stond toen nog echt in de kinderschoenen in Nederland.

Tijdens mijn bachelor opleiding Management ben ik me gaan verdiepen in Het Nieuwe Werken, Lean Management, Verandermanagement en Werving & selectie. Nog steeds volg ik alle trends op die gebieden.

Ik werk al enkele jaren met een team, wat het voor mij mogelijk maakt om heel veel bij mijn kinderen te zijn, toch verder te kunnen groeien en af en toe vanuit het buitenland te kunnen werken.  

Ik heb het geluk dat ik vanuit mijn rol als trainer & coach voor leiderschapsteams in een internationale community zit met succesvolle ondernemers/visionairs en Integrators. Zo krijg ik alles mee van zowel de Integrators als succesvolle ondernemers en kan ik heel goed kan overzien wat nodig is voor beide partijen.