Opleiding

Virtueel Business Manager

Integrator™


Neem leiderschap over jouw succes en groei door naar
dé rechterhand van een ervaren ondernemer


Jij

Werkt minimaal anderhalf jaar met veel plezier als succesvol Virtual Assistant, Virtueel professional, Online Business Expert, freelance projectleider, freelance projectmanager of freelance Executive Assistant maar jij voelt dat je veel meer kunt.


Merkt dat je de uitvoerende werkzaamheden liever aan anderen wil overlaten.


Merkt dat het werken op strategisch niveau jou veel beter ligt.


Bent toe aan een volgende groeistap maar je weet niet precies hoe je verder kunt groeien.


Laat te weinig zien van wat je écht kunt.


Benut momenteel niet je volledige potentieel.certificering VBM
Wat deelnemers zeggen:


"De opleiding heeft mij veel zelfvertrouwen gebracht en heel veel mooie inzichten hoe ik mijn bedrijf nog veel verder kan opschalen en daar andere ondernemers mee kan helpen. Ook heel gaaf is dat ik al tijdens de opleiding via Angélique met een nieuwe klant gestart ben als Virtueel Business Manager. In deze nieuwe rol ben ik vooral bezig met strategie, processen en aansturing. Taken waar ik heel erg blij van word.


Mijn omzet is hiermee ook verdubbeld. Wat er voor zorgt dat ik relaxter en met veel meer aandacht aan de slag kan zijn voor mijn klanten en tegelijkertijd ontstaat er meer ruimte en aandacht voor mijn gezin.
Mijn rol als Virtueel Business Manager past mij als gegoten. Ik zit helemaal in mijn rol en doe precies waar ik heel erg blij van word. Dit heeft ook zijn weerslag op mijn gezin.
Ik ben hierdoor een leukere en relaxtere mama en vrouw".


"Dank voor alle nieuwe inzichten en kennis. Nu is pas écht duidelijk waarom VA's zich niet zomaar deze titel toe kunnen eigenen".


"Ik ben veranderd als persoon. Ben zekerder van mijzelf. Ik weet dat ik nu écht als rechterhand kan functioneren omdat ik de nodige kennis nu in huis heb om mee te denken in het totale plaatje. Van het in beeld brengen van een duidelijke strategie tot het delegeren naar teamleden.  
Ik durf nu meer mijzelf te laten zien als manager en ik durf mijzelf ook zo te benoemen".  


"Ik durf nu veel meer voor mijzelf te kiezen en goed na te gaan wat goed is voor mij.
Daarbij heb ik de juiste handvatten gekregen om goed samen te werken met een Virtueel Team. Hierin was ik nog zoekende, maar nu weet ik exact hoe ik het moet aanpakken".


"Het is super fijn is om je door Angélique te laten coachen en begeleiden. Ze heeft volledige aandacht voor je en ziet potentieel in jou die je zelf wellicht nog niet had gezien.
Ik krijg super veel energie van Angélique, voel mij enorm gesterkt en door haar is mijn zelf vertrouwen nog meer toegenomen".Deze opleiding is voor jou geschikt als jij:

Minimaal anderhalf jaar ervaring hebt als virtual assistant/virtueel professional/online business expert/online business assistant of als projectmanager met minimaal anderhalf jaar ervaring én ervaring met virtueel werken.

Basiskennis hebt van online marketing.

Liefde hebt voor strategisch denken en werken.  

Tijd en geld durft te investeren in jezelf.

Leergierig bent.

Het VA-schap volledig durft los te laten na het volgen van deze opleiding.

Echt toe bent aan the next level in jouw leven en jouw werk.Deze opleiding is niet voor jou geschikt als jij:

Uitvoerende werkzaamheden op operationeel niveau wil blijven doen.

Geen team wil managen.

Niet in jezelf wil investeren.

Geen tijd kunt vrijmaken om het geleerde uit de opleiding te implementeren.

Niet bekend bent met virtueel werken.

Niet genoeg ervaring hebt.