Integrator in de spotlights: Chantal Nolte

Zo’n drie jaar geleden startte mijn zelfstandig ondernemerschap en ondersteunde ik (online) ondernemers bij het dagelijks runnen van hun bedrijf op operationeel gebied. Ik heb altijd geweten dat er meer mogelijk was en er meer in mijzelf zat dan wat ik nu deed, maar ik wist nog niet goed wat. Ik kon het niet concreet benoemen. 

Vrij snel kwam Angélique op mijn pad, maar ik was nog niet klaar om in te stromen in haar opleiding. Ik moest eerst nog vlieguren maken in het zelfstandig ondernemerschap en mijzelf ontwikkelen als ondernemer én als mens. 


Integrator Opleiding

Begin dit jaar (2021) ben ik ingestroomd in haar Integrator opleiding en wat een reis heb ik sindsdien meegemaakt! Ik heb mijzelf nóg beter leren kennen. Ik durf mijzelf nu de rol toe te eigenen die ik eigenlijk altijd al heb gehad, maar wat niet zo werd gezien, namelijk de strategische rechterhand van de ondernemer. Ik denk mee met de ondernemer op strategisch en tactisch niveau zodat zij van hun visie werkelijkheid kunnen maken.


Meest kostbare bezit

Ik heb geleerd om mijn meest kostbare bezit, mijn brein, te beschermen en om goed voor mijzelf te zorgen. ‘Treat yourself like a million dollar horse race’, want als ik niet goed voor mijzelf zorg kan ik er ook niet optimaal zijn voor mijn opdrachtgevers en mijn gezin. 

En het heeft mij rust gebracht in mijn ondernemerschap. Ik kan nu eindelijk het leven leiden dat ik vanaf de start van mijn ondernemerschap voor ogen had. Meer balans tussen werk en privé en met volle aandacht aanwezig zijn bij mijn opdrachtgevers, familie en vrienden. 

Ik raad de opleiding van Angélique van harte aan, maar de opleiding is niet voor iedereen. Deze opleiding doe je er niet ‘even’ bij. Deze opleiding vraagt full commitment van jou als ondernemer én als mens. Je leert hard skills maar ook soft skills en je moet bereid zijn om jezelf aan te kijken in die spiegel. 

Wie ben jij? 

Waar sta je voor? 

Wat wil je bereiken? 


Ambitieuze MKB-ondernemers

Je wordt in een korte tijd klaargestoomd om ambitieuze MKB-ondernemers optimaal te ondersteunen bij het realiseren van hun dromen. En hoe tof is het dan niet als jij erbij bent als die doelen daadwerkelijk behaald worden! Nog voor het einde van de opleiding had ik mijn eerste Integrator opdracht. 

Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn keuze om in te stappen in deze opleiding. 

Het heeft mij veel gebracht wat mij heeft gevormd tot een nog mooier mens. 

Dankjewel Chantal, je mag heel trots zijn op jezelf. 

Bij Share Business Management hebben wij de focus op het verzorgen van excellent General Management voor MKB en KMO. Dit doen wij door het opleiden van Integrators die het General Management oppakken binnen een MKB- of KMO-bedrijf. En door MKB- en KMO-ondernemers te helpen met onze Integrator Recruitment Service. Wij delen onze beste tips over de Integrator als rechterhand van een succesvolle ondernemer.
Reactie plaatsen