Next Level Business Management


Online inspiratie serie

17 - 18 - 19 november 2020

20.00 uur


Jij bent minimaal anderhalf jaar ervaring als Virtueel professional, Online Business Expert of Freelance Executive assistant, hebt jouw klanten altijd met veel plezier geholpen maar voelt dat er meer in jou zit.  

Of je bent Projectmanager, Operationeel Manager of Online Business Manager en voelt dat je meer verdieping wil in jouw rol om jouw klanten nog beter te kunnen helpen.

Of je bent MKB-ondernemer en op zoek naar een rechterhand in jouw bedrijf. Je hebt gehoord van de rol van Integrator™ maar wil er inhoudelijk graag meer over weten.  
Van 17 t/m 19 november 2020 organiseren wij elke dag om 20.00 uur een inspiratiesessie rondom het thema Next level business management met elke dag een ander onderwerp:


Dinsdag 17 november 2020:  What’s next?  
Hoe kun je op een hoger niveau ondernemers helpen bij het managen van zaken.  

Tijdens deze sessie krijg je antwoord op de volgende vragen:
-Virtueel Business Manager of Virtueel General Manager in de rol van Integrator™. Wat is dat precies? Wat is het verschil tussen een Assistant en een manager in de rol van Integrator™?
-Met wie werkt een VBM/Integrator™ of VGM/Integrator™?  


Woensdag 18 november 2020: Uit de praktijk.
Hoe ziet een gemiddelde werkweek eruit?

Tijdens deze sessie geeft  krijg je antwoord op vragen als:

-Wat maakt het werken als Integrator™ zo waardevol.  
-Hoe ziet een gemiddelde werkweek eruit?
-Met wat voor soort bedrijven werk je?
-Kun je je nog steeds specialiseren?


Donderdag 19 november 2020: Verdienmodellen
Met minder klanten meer geld verdienen.  

Tijdens deze sessie gaan we in op de vragen:
-Hoe kun je als Integrator™ met minder klanten meer geld verdienen
-Hoe kom je sneller aan opdrachten?


Er worden geen opnames verstuurd, dus maak van 17 t/m 19 november dagelijks een half uurtje vrij om deze sessies bij te wonen. Kun je er 1 dag niet bij zijn? Geef je dan toch op om de andere 2 sessies te kunnen volgen.  Wie zijn wij:

Angélique Piternella is eigenaar van Share Business Management en Share Team Support. Zij is trainer & coach voor leiderschapsteams & Integrators en EOS Implementer©. Zij heeft voorheen gewerkt als Integrator™, General Manager & Virtual COO.

Christien Woltjer heeft jarenlange ervaring als Online Business Manager. Inmiddels werkt zij voor verschillende klanten in de rol van Integrator™.


Ben jij bij de gratis inspiratiesessies op 17,18 en 19 november 2020?