Integrator

search & match

De juiste rechterhand is de brandstof van je bedrijf

Jij als MKB-ondernemer bent de visionair in jouw bedrijf. Jij weet precies waar jij in de toekomst naar toe wil met jouw bedrijf. De operationele kant om jouw visie ook werkelijkheid te maken brengt nogal wat frustraties met zich mee.  

Jij zoekt daarvoor een rechterhand die taken op strategisch en tactisch level van jou over kan nemen zodat jij dit zelf niet meer hoeft te managen. Jij zoekt een rechterhand die ervoor zorgt dat alles zodanig wordt uitgevoerd door het team dat jouw visie ook werkelijkheid wordt. Jij zoekt de lijm tussen jou en je (leiderschaps)team.
"Angelique heeft mij geholpen bij de werving en selectie van mijn nieuwe rechterhand. Omdat het voor mij voor het eerst zou zijn dat ik met iemand in deze functie zou gaan samenwerken, heb ik Angelique om hulp gevraagd.

Ze verdiepte zich eerst in wat voor mij de ideale situatie zou zijn. Op basis daarvan stelde zij een profiel op en dacht ze mee over een wervingsstrategie. Dit heeft mij ontzettend veel onzekerheid en tijd bespaard.

Daarnaast werk ik inmiddels samen met een kei van een rechterhand die helemaal bij me past. Dit is naar mijn idee een mooie bevestiging van de deskundigheid van Angelique".

Ninke van der Leck - Business Coach

Met onze methode vinden wij de ideale Integrator die helemaal past
bij jou als visionair en bij de cultuur van jouw bedrijf."Met alle input vanuit mij is Angelique aan de slag gegaan om de best mogelijke match te zoeken. Ik was in de veronderstelling dat er behoorlijk veel tijd overheen zou gaan om de geschikte persoon te vinden. Tot mijn verbazing kreeg ik letterlijk dezelfde dag al het bericht dat de beste kandidaat graag wilde kennismaken.

Bizar hoe snel het traject is verlopen van eerste vraag aan Angelique tot aan de getekende overeenkomst. Dit laatste heeft Angelique overigens ook geregeld. Perfect voor iemand die niet van gedoe houdt zoals ik.
Al met al ben ik zeer tevreden hoe het gehele traject is verlopen".

John Slabbekoorn - Business Coach


Heb je hulp nodig bij het zoeken naar een rechterhand,
een integrator die bij jou past?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan. In dat gesprek vertellen wij je:

Wat de rol van de Integrator is.

Hoe een Integrator jou en jouw bedrijf kan helpen.

Hoe wij je kunnen helpen bij het zoeken naar een Integrator.

Wat de kosten daarvoor zijn.


"Via Ninke van der Leck ben ik in contact gekomen met Angelique. Ondanks dat ik dacht nog niet klaar te zijn voor een integrator had ik wel alle symptomen dat ik niet meer alleen mijn business kon runnen.

Het eerste telefoongesprek en de sessie met Angelique voelde zo fijn. Ik voelde me zo begrepen door haar. Zij begreep precies wat ik bedoelde en wat ik nodig had. Ook deelde ze nog veel mooie wijsheden met mij.

De sessie was niet alleen praktisch maar ook heel erg inspirerend omdat Angelique een echte Feminine Leader is die weet waar ze het over heeft.

Alles na de sessie verliep op rolletjes. En binnen no time had ik mijn integrator al voor mij werken, heerlijk!

Ik ben er inmiddels wel achter en dat wist ik al dat je je huidige situatie niet als uitgangspunt moet nemen om te groeien maar je toekomstige situatie.

Ik zou Angelique aanbevelen wanneer je voelt dat je veel te veel in de rol van manager terecht bent gekomen en niet meer echt bezig bent met de big picture".

Floor Keereweer - Female Leadership Mentor


Liever eerst zelf meer ontdekken over de rol van de rechterhand in het bedrijf?

In het Engelstalige boek 'Rocket Fuel' van Gino Wickman & Mark Winters lees je over het belang van de rol van de visionair en de rol van de rechterhand in het bedrijf, de integrator™.

"Without an Integrator, a Visionary is far less likely to succeed long-term and realize the company's ultimate goals. Likewise, with no Visionary, an Integrator can't rise to his or her full potential. When these two people come together to share their natural talents and innate skill sets, it's like rocket-fuel. They have the power to reach new heights for any company or organization".


"Ik wist van andere ondernemers die met Angélique gewerkt hadden, dat ze echt wonderen kon verrichten binnen teams.

Ik vond het een avontuur om met haar in de samenwerking te stappen. 1 van de meest leerzame onderdelen van het proces is dat ik veel meer inzicht heb gekregen in mijn eigen leiderschapskwaliteiten, de dingen waar ik enorm goed in ben en de dingen waar ik me in kan ontwikkelen. Het was een investering die ik in mijn business en in mezelf heb gedaan voor de rest van mijn leven. Daar ben ik heel blij mee.

Waar ik ook heel blij mee ben is dat ik samen met Angélique heb mogen achterhalen wat de superpowers zijn van de verschillende leden in mijn team.  

Ik denk dat het samenwerken met Angélique en met wat ze kan interessant is voor ondernemers die heel groot durven dromen, die een diep verlangen hebben om echt impact te maken met hun business, die durven een leider te zijn en daar echt voor willen gaan staan en die willen groeien.  

Als je dat niet hebt of niet wil hoef je niet bij Angélique aan te kloppen. Als je je herkent dan is zij een perfecte sparringpartner maar ook een strateeg. En zelfs ook een techneut, een ‘mensen-techneut’, om de kracht die er in je team verscholen zit naar boven te halen en om nog veel gesmeerder te gaan werken en daarmee ook leven”.

Zarayda Groenhart
Oprichter Video Business School