Virtueel Business Manager
Integrator™

search & match

De juiste rechterhand is de brandstof van je bedrijf

Jij als MKB-ondernemer bent de visionair in jouw bedrijf. Jij weet precies waar jij in de toekomst naar toe wil met jouw bedrijf. De operationele kant om jouw visie ook werkelijkheid te maken brengt nogal wat frustraties met zich mee.  

Jij zoekt daarvoor een rechterhand die taken op strategisch en tactisch level van jou over kan nemen zodat jij dit zelf niet meer hoeft te managen. Jij zoekt een rechterhand die ervoor zorgt dat alles zodanig wordt uitgevoerd door het team dat jouw visie ook werkelijkheid wordt. De lijm tussen jou en je (leiderschaps)team.


Met onze methode vinden wij de ideale VBM/Integrator™ die helemaal past
bij jou als visionair en bij de cultuur van jouw bedrijf.


Wat andere ondernemers vertellen...


"Angelique heeft mij geholpen bij de werving en selectie van mijn nieuwe rechterhand. Omdat het voor mij voor het eerst zou zijn dat ik met iemand in deze functie zou gaan samenwerken, heb ik Angelique om hulp gevraagd.

Ze verdiepte zich eerst in wat voor mij de ideale situatie zou zijn. Op basis daarvan stelde zij een profiel op en dacht ze mee over een wervingsstrategie. Dit heeft mij ontzettend veel onzekerheid en tijd bespaard.

Daarnaast werk ik inmiddels samen met een kei van een rechterhand die helemaal bij me past. Dit is naar mijn idee een mooie bevestiging van de deskundigheid van Angelique".

Ninke van der Leck
"Met alle input vanuit mij is Angelique aan de slag gegaan om de best mogelijke match te zoeken. Ik was in de veronderstelling dat er behoorlijk veel tijd overheen zou gaan om de geschikte persoon te vinden. Tot mijn verbazing kreeg ik letterlijk dezelfde dag al het bericht dat de beste kandidaat graag wilde kennismaken.

Bizar hoe snel het traject is verlopen van eerste vraag aan Angelique tot aan de getekende overeenkomst. Dit laatste heeft Angelique overigens ook geregeld. Perfect voor iemand die niet van gedoe houdt zoals ik.
Al met al ben ik zeer tevreden hoe het gehele traject is verlopen".

John Slabbekoorn

Heb je hulp nodig bij het zoeken naar een rechterhand,
een integrator™ die bij jou past?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan. In dat gesprek vertellen wij je:

Wat de rol van de Integrator™ is.

Hoe een Integrator™ jou en jouw bedrijf kan helpen.

Hoe wij je kunnen helpen bij het zoeken naar een Integrator™.

Wat de kosten daarvoor zijn.Liever eerst zelf meer ontdekken over de rol van de rechterhand in het bedrijf?

In het Engelstalige boek 'Rocket Fuel' van Gino Wickman & Mark Winters lees je over het belang van de rol van de visionair en de rol van de rechterhand in het bedrijf, de integrator™.

"Without an Integrator, a Visionary is far less likely to succeed long-term and realize the company's ultimate goals. Likewise, with no Visionary, an Integrator can't rise to his or her full potential. When these two people come together to share their natural talents and innate skill sets, it's like rocket-fuel. They have the power to reach new heights for any company or organization".