Hij was er helemaal klaar mee

Hij was er helemaal klaar mee

“Ik ben er klaar mee”, zei hij.  


“Heel eerlijk gezegd is ze gewoon een steengoede VA die zichzelf Online Business Manager noemt. Maar dat is totaal niet wat ik zoek. Ik wil geen Online Business Manager, ik wil een Integrator”.  


Deze ondernemer kwam bij mij om de werving en selectie van een Integrator volledig uit handen te geven. Hij was er klaar mee en was gestopt met de samenwerking met een OBM.  


Hij werkte al jaren met een divers team bestaande uit een aantal virtual assistants en experts op het gebied van adverteren, funnels, video, podcast & website.  
Zijn bedrijf was mega gegroeid en ondertussen was zijn eenmanszaak gegroeid naar B.V. met 12 medewerkers.  
En toen werd het stroperig.
Alles wat voorheen werkte, werkte niet meer.  
Teamleden werkten volledig langs elkaar heen en de resultaten gingen achteruit.  
Hij was meer tijd kwijt aan het managen van alles en iedereen en kwam niet toe aan wat hij echt moest doen.  

Hij trok aan de bel want hij wist waar het aan lag.  
“En het is ook een beetje mijn schuld”, zei hij.  
“Ik heb de samenwerking te lang door laten lopen, omdat ik niemand anders kon vinden”.  


Zijn Amerikaanse coach had hem verteld over de rol van de Integrator en hij wist het meteen: hij zocht een Integrator.
Iemand die niet alleen het operationeel management kan overnemen maar het general management, in het hele bedrijf.  
Iemand die meerdere petten op kon hebben, maar elke keer bijzonder goed terug kan schakelen naar de rol van Integrator en alles in het grotere geheel ziet. De general manager voor MKB-bedrijven.  

Geen assistant.

Geen Online Business Manager. 

Een Integrator. De lijm tussen de ondernemer en de rest van het leiderschapsteam. Iemand die het General Management oppakt. Iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat en geen uitvoerende werkzaamheden doet maar op strategisch level werkt en denkt.  

Heb jij een goedlopend bedrijf en minimaal anderhalf jaar ervaring als VA, online business expert, procesmanager, projectmanager of online business manager?  Sta jij stevig in jouw schoenen en voel jij aan alles dat het tijd is voor next level management? Kijk dan of onze Integrator opleiding iets voor jou is. 
Over de schrijver
Angélique is expert Virtueel General Management en verzorgt de Integrator Excellence® opleiding, werving en selectie. Daarnaast helpt ze als trainer en coach MKB ondernemers en hun leiderschapsteam aan meer accountability, focus, discipline en bedrijfsgroei.
Reactie plaatsen