Angelique Piternella Share Business Management

Over Share Business Management

Onze missie

Onze focus ligt op het verzorgen van excellent General Management voor MKB en KMO. Dit doen wij door het opleiden van fractional Integrators die het General Management oppakken binnen een MKB- of KMO-bedrijf. 

Wij zijn de enige opleider in Nederland met een opleidingen die je leert hoe je jouw fractional Integrator business op kunt zetten en als rechterhand van MKB- en KMO-ondernemers kunt werken.


Het is onze missie om het voor MKB- en KMO-ondernemers, visionairs, mogelijk te maken meer uit hun bedrijf én hun leven te halen met een fractional Integrator aan hun zijde. 


Onze Visie

Wij zien het niet alleen voor ons dat elke MKB- en KMO-ondernemer een Integrator als rechterhand heeft. Maar ook dat meisjes en vrouwen de mogelijkheid krijgen al in een vroeg stadium over leiderschap te leren. Dit zodat ze zichzelf kunnen leiden en makkelijker naar leiderschapsposities kunnen groeien. 

Onze kernwaarden

Wij doen wat wij zeggen.

Soms meer, nooit minder.


Wij zijn betrokken.

Wij nemen de tijd om onze klanten door en door te kennen, te helpen bij waar ze tegenaan lopen,
te empoweren en er écht voor ze te zijn.


Wij zijn integer.

Wij zijn verantwoordelijk voor ons eigen handelen, zijn aanspreekbaar op ons gedrag en spreken anderen hierop aan.

Wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen.


Wij zijn deskundig.

Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel en wij blijven kennis over onze expertise constant bijspijkeren. 

Daarnaast hebben wij voor onze opleiding en trainingen samengewerkt met succesvolle ondernemers (visionairs) die ervaring hebben met het werken met een Integrator. 


Wij staan voor Excellence.

Excellence in de manier waarop wij ons werk uitvoeren: Van de manier waarop we op komen dagen als leider of teamlid binnen dit bedrijf, hoe we met elkaar omgaan in het team, de manier waarop de opleiding wordt gegeven, hoe potentiële klanten te woord worden gestaan tot de manier waarop onze klanten worden geholpen.

Over de eigenaar

                                                     null


"Hi, ik ben Angelique Piternella en eigenaar van Share Business Management.

Ik verzorg coaching en trainingen op het gebied van de rol van de Integrator als rechterhand van een MKB-ondernemer en alles over Virtueel General Management, Strategisch Management, werken in leiderschapsteams & persoonlijk leiderschap. De overige trainingen worden door co-trainers gegeven. Daarnaast verzorg ik de werving & selectie van remote interim Integrators. 


Tijdens mijn bachelor opleiding Management ben ik me gaan verdiepen in Het Nieuwe Werken, Lean Management, Verandermanagement en Werving & selectie. Nog steeds volg ik alle trends op die gebieden.


Ik ben in 2013 gestart als ondernemer. Ik heb kennis en ervaring opgedaan als projectleider, remote interim Integrator, Virtual General Manager en Virtual COO.


Mijn mentoren en coaches:
Eelco de Boer:
Toen ik zelf nog in de rol van Integrator zat liet hij me tijdens een mastermind in Miami inzien dat ik de backbone van een business was en dat ik anderen moest gaan leren hoe ook zij deze rol kunnen vervullen. 

Van hem leerde ik tijdens zijn mentorship traject naast alles over marketing, strategie en ondernemen hoe ik een leven vol leven kon creëren door mijn bedrijf om mijn ideale leven heen te bouwen en niet andersom. Een voor mij belangrijke en waardevolle les die ik heel graag doorgeef aan anderen. 


Gino Wickman en Mark Winters:  
De schrijvers van de boeken Traction® en Rocket Fuel, waarin de rol van de Integrator wordt omschreven. Niet alleen hielpen zij mij bij het antwoord op de vragen: Waarom is de rol van de Integrator in Nederland niet bekend en in Amerika wel? What is the secret sauce?

Ook heb ik in mijn rol als trainer en coach voor leiderschapsteams coaching gehad over het implementeren van EOS®, het Entrepreneurial Operating System® van EOS Worldwide waar in de genoemde boeken over wordt gesproken. Mijn bedrijf draait op EOS®. 


Ik zit in een internationale community met succesvolle ondernemers/visionairs en Integrators. Zo krijg ik alles mee van zowel de Integrators als succesvolle visionairs en kan ik heel goed kan overzien wat nodig is voor beide partijen.


Joseph McClendon III:
Hij is 1 van de beste neuropsychologen en Ultra High Performance coaches voor bekende personen ter wereld. Hij staat altijd op het podium van Tony Robbins.
Van hem leerde ik alles over Ultra High Performance en Neuroencoding. Hoe je denkt heeft alles te maken met de resultaten die je behaalt.
Ik ben door Joseph opgeleid tot licensed Neuroencoding Specialist en help ondernemers graag sneller en betere resultaten te halen door zijn methode toe te passen in training, coaching & bij het vinden van een Integrator voor een visionair".