Hi, ik ben Angelique en eigenaar van Share Business Management.

Ik verzorg coaching en trainingen op het gebied van de rol van de rechterhand van een MKB-ondernemer, Strategisch Management, Team Management, Verandermanagement en persoonlijk leiderschap.

Ik ben in 2013 gestart als ondernemer en inmiddels eigenaar van meerdere bedrijven. Voordat ik ondernemer werd, heb ik 25 jaar kennis en ervaring opgedaan als executive management ondersteuner en projectleider.

Ik heb zelf ook gewerkt als assistant op afstand en als Integrator, General Manager en (online) Business Manager. Toen was virtueel werken heel erg nieuw en vaak nog taboe. Het Nieuwe Werken stond toen nog echt in de kinderschoenen in Nederland.

Tijdens mijn bachelor opleiding Management ben ik me gaan verdiepen in Het Nieuwe Werken, Lean Management, Verandermanagement en Werving & selectie. Nog steeds volg ik alle trends op die gebieden.

Ik werk al enkele jaren met een Virtueel Business Team, wat het voor mij mogelijk maakt om heel veel bij mijn kinderen te zijn, toch verder te kunnen groeien en af en toe vanuit het buitenland te kunnen werken.  

Ik heb het geluk dat ik vanuit mijn rol trainer & coach voor leiderschapsteams en als EOS implementer® in een internationale community zit met succesvolle ondernemers, Integrators en EOS implementers®. Zo krijg ik alles mee van zowel de Integrators als ervaren ondernemers en kan ik heel goed kan overzien wat nodig is voor beide partijen.